torsdag, april 28, 2011

Fint besök i stan, stickstämman och lite smått och gott

Läste i lördagstidningen, Hallandsposten, att Karin Holmberg varit i stan. Så klart var hon här för att lära ut broderiets stora konst. Den här gången var det ungdomar på ungdomens hus Nolltrefem. Jag blev så inspirerad av att läsa artikeln om henne. Och det trots att jag inte broderar utan stickar.

Här är det fortfarande sommar och nu börjar det kännas som att det här är för bra för att vara sant, för det här kan ju aldrig hålla i sig hela långa sommaren. Så frågan är när det ska bli normalt igen. Man vill ju gärna ha sommaren när den liksom ska vara och man har ledigt.

Är det någon/några som ska på stickstämman i år? Jag har anmält mig och går här och väntar på att få bekräftelsen. Tror nog jag kommer med så jag är inte direkt orolig men man ska nog aldrig ta saker och ting för givet.

På stickfronten är det bara Binge som gäller för mig sedan i höstas. Det näst sista stickcafét på hemslöjden är avverkat och det är bara ett par tillfällen kvar i Halmstads stickcafé. Jag tycker mycket om det här sociala med stickandet. Jag sitter hemma och stickar för mig själv också men jag gör det väldigt gärna tillsammans med andra också. Vi har ju så klart internationella stickdagen i juni att se fram emot.

Häromdagen när jag inte hade tid att sätta mig ner och skriva så hade jag hur mycket tankar som helst i huvudet. Nu känns det helt tomt. Är det någon annan som känner igen det?

2 kommentarer:

Rosenvante sa...

Nån gång ska jag också anmäla mig till nån av de otaliga stickträffarna. Verkar så kul att få komma o träffa andra likasinnade.

Jag är oftast tom när jag sätter mig o skriver min blogg. Sen lever fingrarna sitt eget liv. Men sista tiden har de tydligen varit väldigt trötta efter så mycket knackande på jobbet så det har liksom inte kommit nått vettigt från dem. Fast det händer också att huvudet har nått som behöver dryftas.

SF sa...

Jag försökte hitta hemslöjdens webbutik där de säljer mönster och material till bingestickning, men måste ha fått fel adress. Vet du hur man gör?