fredag, april 11, 2008

Vackert väder, shoppingresa till Väla och en hel ledig helg.

När jag åkte till jobbet i morse, började kl 07.00, så var det riktigt kallt. Såg i stan att det var -0 grader. Då kändes det ännu kallare. Men när vi kom ut efter 10 så var det helt underbart och kändes väldigt vårlikt. Solen försvann efter hand men minusgraderna har inte kommit tillbaka. Mannen var och hämtade mig vid jobbet och så åkte vi till Väla nere i Helsingborg. Jag behövde något att ta på mig när vi ska på bröllop om ett par veckor. Har inte hittat något här hemma. Och jag kom hem med lite gångbart i påsen. Vet inte om brudparet läser min blogg så jag väntar med att berätta vad jag köpte. Det kan ju vara trevligt med en överraskning. Tar era män också aktiv del i era klädköp? Min gör det. Han är med, kollar, kommenterar och är ett väldigt bra smakråd. Har aldrig sett en sådan man i någon klädbutik förut. Läste i morse i Metro att det kan vara skadligt att blogga. Man kan få hjärtattack. Som någon slags lysande exempel så hade man Blondinbella. Känner ni att ni har något gemensamt med henne? Ikväll har jag för avsikt att göra klart sockorna helt och hållet. Sedan har jag inte riktigt kommit på hur jag ska göra för att spetsmönstret ska synas ordentligt. En tröja hade jag ju nålat upp och lagt våt handduk på. Men hur gör man med sockor?

2 kommentarer:

LenaL sa...

Låter kul att din man engagerar sej i dina klädinköp! Han måste vara ett unikum! Min man säger alltid att allt ser bra ut, har en känsla av att han egentligen inte tittar. Men han har andra goda egenskaper :-)!

Vad gäller "hålen" i sockarna tror jag de kommer att framträda tydligare när du tvättat dem. Tycker det brukar göra rätt stor skillnad. Har aldrig blockat några sockar, det är ju ändå inget man gör sen efter varje tvätt.

Ha det så gott i helgen!fkmisy

LenaL sa...

Oj, förlåt, blev nåt konstigt efter slutklämmen i min kommentar. fkmisy betyder absolut ingenting, tror jag råkade skriva in ordverifieringen som skulle varit längre ner :/

Kram!